El conseller Bernat Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació

El nou punt, impulsat per la Paeria i la Diputació de Lleida, vol promoure espais de coordinació i de participació del teixit solidari lleidatà

query_builder   2 febrer 2021 10:50

event_note Nota de premsa

El conseller Bernat Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació

El nou punt, impulsat per la Paeria i la Diputació de Lleida, vol promoure espais de coordinació i de participació del teixit solidari lleidatà

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, visitarà aquest dimecres el nou Punt de Solidaritat de Lleida, impulsat per la Paeria i la Diputació de Lleida. Inaugurat el passat mes de desembre, el nou punt té la voluntat de promoure espais de coordinació i de participació del teixit solidari lleidatà.

A la visita també hi assistiran Miquel Pueyo, paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, així com Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida, i Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament.

Després del Punt de Solidaritat, el conseller Solé farà una reunió a la Diputació de Lleida per abordar temes de cooperació al desenvolupament i el rol del municipalisme i els governs locals en les cooperacions catalanes.

Solé farà una atenció als mitjans a les 11:45 h, al Punt de Solidaritat de Lleida (Edifici MercoLleida, Avinguda Tortosa, 2, 1a planta, Lleida).

Nota: Per cobrir informativament aquest acte és necessari acreditar-se a l’Oficina de Comunicació del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència enviant un correu a l’adreça comunicacio.exteriors@gencat.cat i indicar-hi nom, cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa.

11:45|El conseller Solé visita el Punt de Solidaritat de Lleida i aborda temes de cooperació al desenvolupament a la demarcació. Punt de Solidaritat de Lleida. Edifici MercoLleida ( av. Tortosa, 2, 1a planta)|Lleida (Segrià)

El conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé, visitarà el nou Punt de Solidaritat de Lleida, impulsat per la Paeria i la Diputació de Lleida. A la visita també hi assistiran Miquel Pueyo, paer en cap de l’Ajuntament de Lleida, i Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, així com Ramon Farré, delegat del Govern a Lleida, i Manel Vila, director general de Cooperació al Desenvolupament. Després del Punt de Solidaritat, el conseller Solé farà una reunió a la Diputació de Lleida per abordar temes de cooperació al desenvolupament i el rol del municipalisme i els governs locals en les cooperacions catalanes.