Chakir el Homrani visita el Centre d'Empreses de Flix

query_builder   2 febrer 2021 14:05

event_note Nota de premsa

Chakir el Homrani visita el Centre d'Empreses de Flix

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà demà dimecres, 3 de febrer, una visita institucional a Flix (Ribera d’Ebre).

El Homrani arribarà a les 10.30 hores al Centre d’Empreses de Flix, on mantindrà una breu reunió amb l’alcalde, Francesc Barbero, i la coordinadora dels cursos del centre, Marta Serrano. Acompanyaran al conseller la directora del SOC, Ariadna Rectoret, i el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, Màrius Pont.

Després de la trobada, el conseller visitarà el Centre d’Empreses i els cursos que s’hi estan realitzant. Una de les formacions actuals és per aconseguir el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes, que està finançada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i és complementària al programa Treball i Formació que el Departament va posar en marxa per reactivar l’ocupació a la Ribera d’Ebre arran dels incendis del 2019.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i de la visita. En acabar, Chakir el Homrani atendrà els periodistes.

El conseller El Homrani fa visites a Flix i Amposta

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà una visita institucional a Flix (Ribera d’Ebre). El Homrani arribarà a les 10.30 hores al Centre d’Empreses de Flix, on mantindrà una breu reunió amb l’alcalde, Francesc Barbero, i la coordinadora dels cursos del centre, Marta Serrano. Acompanyaran al conseller la directora del SOC, Ariadna Rectoret, i el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, Màrius Pont. Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i de la visita. En acabar, Chakir el Homrani atendrà els periodistes.

  • 10:30|Visita al Centre d'Empreses de Flix. Polígon Industrial la Devesa (c. Tallers, 2 )|Flix (Ribera d'Ebre)

    El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà el Centre d'Empreses de Flix. L'acompanyarà la directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), Ariadna Rectoret.

  • 13:30|Visita a l'Institut Montsià d'Amposta. C. Madrid, 35-49|Amposta (Montsià)

    El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, i el conseller d'Educació, Josep Bargalló, visitaran l’Institut Montsià d’Amposta.