Chakir el Homrani visita el Centre d'Empreses de Flix

query_builder   2 febrer 2021 14:15

event_note Nota de premsa

Chakir el Homrani visita el Centre d'Empreses de Flix

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà demà dimecres, 3 de febrer, una visita institucional a Flix (Ribera d’Ebre).

El Homrani arribarà a les 10.30 hores al Centre d’Empreses de Flix, on mantindrà una breu reunió amb l’alcalde, Francesc Barbero, i la coordinadora dels cursos del centre, Marta Serrano. Acompanyaran al conseller la directora del SOC, Ariadna Rectoret, i el director dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a les Terres de l’Ebre, Màrius Pont.

Després de la trobada, el conseller visitarà el Centre d’Empreses i els cursos que s’hi estan realitzant. Una de les formacions actuals és per aconseguir el Certificat de Professionalitat d’Activitats auxiliars en conservació i millora de muntanyes, que està finançada pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya i és complementària al programa Treball i Formació que el Departament va posar en marxa per reactivar l’ocupació a la Ribera d’Ebre arran dels incendis del 2019.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió i de la visita. En acabar, Chakir el Homrani atendrà els periodistes.