La consellera Capdevila inaugura el nou Centre de Documentació de Serveis Socials DIXIT

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila inaugura el nou Centre de Documentació de Serveis Socials DIXIT

El nou centre s'ubica a la planta baixa del Departament d'Acció Social i compta amb un fons de 8.000 documents
 
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el proper dimecres 30 d’abril el nou centre de Documentació de Serveis Socials ‘Dixit’ que substitueix l’anterior biblioteca del Departament; el nou centre s’ha ubicat en un nou espai més ampli (170 metres quadrats), i molt més accessible a tots els usuaris i usuàries.
 
La nova biblioteca i centre de documentació ‘Dixit” vol ser un punt de referència dins de la informació i documentació dels Serveis Socials i drets de ciutadania a Catalunya, i el seu equip d’experts documentalistes garanteixen una informació actualitzada i de qualitat.
 
El nou centre de documentació en serveis socials ‘Dixit’ compta amb un fons de 8.000 documents, 180 publicacions de subscripció periòdica, així com revistes i periòdics nacionals i internacionals. El fons documental està integrat en el catàleg de les 36 Biblioteques especialitzades de la Generalitat. ‘Dixit’ està situat a la planta baixa del Departament (Plaça Pau Vila, 1 de Barcelona).

09:30|.Palau de Mar (Pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà el nou centre de Documentació de Serveis Socials ‘Dixit’