ANUL·LA L'ANTERIOR. El Govern convoca, demà dilluns, una reunió d'urgència amb representants de la Taula de Consens pel Delta

query_builder   7 febrer 2021 15:58

settings_input_antenna Convocatòria

ANUL·LA L'ANTERIOR. El Govern convoca, demà dilluns, una reunió d'urgència amb representants de la Taula de Consens pel Delta

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, convoquen demà dilluns, 8 de gener, a les 11.00 hores, a l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, una reunió d’urgència amb els representants de la Taula de Consens pel Delta, constituïda per les dues Comunitats de Regants del Delta de l’Ebre i els ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita,  Camarles, l’Ampolla i l’Aldea, per abordar les noves mesures anunciades pel Govern espanyol en relació amb la gestió del delta de l’Ebre.

Els consellers estaran acompanyats pel delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, per la directora dels Serveis Territorials de Territori a les Terres de l'Ebre, Lídia Pino, i pel director dels Serveis Territorials d’Agricultura, Jesús Gómez. També hi haurà la presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Gemma Carim, i el president del Consell Comarcal del Montsià, Joan Roig.

Els consellers Calvet i Jordà atendran els mitjans de comunicació en finalitzar la reunió cap a les 12 h. Els mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de la trobada ho podran fer a les 11.50 h.

11:00|El Govern convoca una reunió d'urgència amb representants de la Taula de Consens pel Delta. Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita (pl. de Carles III, 13)|Sant Carles de la Ràpida (Montsià)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, convoquen una reunió d’urgència amb els representants de la Taula de Consens pel Delta, constituïda per les dues Comunitats de Regants del Delta de l’Ebre i els ajuntaments de Deltebre, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita,  Camarles, l’Ampolla i l’Aldea, per abordar les noves mesures anunciades pel Govern espanyol en relació amb la gestió del delta de l’Ebre.