El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

query_builder   8 febrer 2021 08:41

event_note Nota de premsa

El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixen avui dilluns 8 de febrer en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada del secretari general de Salut, Marc Ramentol, mentre que el conseller Sàmper ho estarà del subdirector general de Protecció Civil, Sergio Delgado,  i del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero.

La roda de premsa començarà a les 12h i tindrà un format telemàtic; els mitjans podran participar-hi a través de la plataforma Zoom:

https://zoom.us/j/95540038485?pwd=U0I0WHoxZmxSSW93RGRXQVdNeVdIdz09

ID de reunió: 955 4003 8485

Codi d’accés: 539818

12:00|El Govern fa seguiment de la situació epidemiològica i de la mobilitat a Catalunya per la COVID-19. Departament de Salut - Departament d'Interior|Barcelona (Barcelonès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, compareixen avui dilluns 8 de febrer en roda de premsa per analitzar la situació epidemiològica de Catalunya a causa de la COVID-19 i la mobilitat al país. La consellera Vergés estarà acompanyada del secretari general de Salut, Marc Ramentol, mentre que el conseller Sàmper ho estarà del subdirector general de Protecció Civil, Sergio Delgado, i del comissari dels Mossos d'Esquadra, Joan Carles Molinero.