Roda de premsa d'avaluació dels cribratges i de l'evolució de la pandèmia en l'àmbit escolar

query_builder   8 febrer 2021 12:16

event_note Nota de premsa

Roda de premsa d'avaluació dels cribratges i de l'evolució de la pandèmia en l'àmbit escolar

Els consellers d’Educació, Josep Bargalló, i de Salut, Alba Vergés, compareixeran demà dimarts davant dels mitjans de comunicació per fer un balanç dels resultats dels cribratges al personal dels centres educatius i de l’avaluació de l’evolució de la pandèmia en l’àmbit escolar. També hi assistiran el secretari de Salut Pública, Josep M. Argimon, i el director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray. La compareixença tindrà lloc a partir de les 16h a la seu del Departament d’Educació.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

16:00|El conseller Bargalló i la consellera Vergés avaluen l'evolució de la pandèmia en l'àmbit escolar. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, i la consellera de Salut, Alba Vergés, avaluaran, en roda de premsa, els cribratges i de l’evolució de la pandèmia en l’àmbit escolar.