La consellera Capdevila presenta a Barcelona les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Capdevila presenta a Barcelona les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració

L'objectiu és posar a l'abast de tots els actors implicats el document per tal de debatre i ampliar el seu contingut
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; acompanyada pel secretari per a la Immigració, Oriol Amorós; el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; i el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Carles Martí; presentarà aquest dimecres 30 d'abril a la 16.45 hores el document de bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració.
 
L'objectiu és posar a l'abast de tots els actors implicats i de les persones interessades el document per tal de debatre i ampliar el seu contingut durant el procés de participació que s'allargarà fins al mes de juny. A Barcelona ciutat s'han previst dos grups de treball per a professionals de l’administració i per a responsables d'entitats el 6 i 22 de maig, en sessions de matí i de tarda. De forma paral·lela i per primera vegada, una mostra de 15 ciutadans i ciutadanes tindrà l’oportunitat de fer arribar les seves aportacions en dues sessions, el 8 i el 28 de maig. Aquesta fase participativa compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana.
 
Nota: les autoritats atendran els mitjans a les 16.45 hores al Saló de Cròniques de l'Ajuntament, abans de l'inici de l'acte previst a les 17 hores.

16:45|.Saló de Cròniques de l'Ajuntament (Plaça de Sant Jaume, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, presentarà a Barcelona les bases i la fase participativa del Pacte Nacional per a la Immigració. Estarà acompanyada pel secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i el secretari general d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada.