La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, visita la cooperativa +65 de Taradell

També hi participa el director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal

query_builder   15 febrer 2021 10:20

event_note Nota de premsa

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, visita la cooperativa +65 de Taradell

També hi participa el director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, visitarà demà dimarts la cooperativa +65, a Taradell. Ho farà acompanyada del director general d’Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal.

La visita a les instal·lacions ubicades al Centre Cultural Costa i Font inclourà una reunió amb Lluís Rodríguez, primer tinent d’alcaldia de Taradell i regidor de Governació i Civisme i d’Esports, i Lídia Alonso, quarta tinenta d’alcaldia de Taradell i regidora de Benestar Social i Joventut, Emília Bosch, impulsora i presidenta de +65, i el gerent de la cooperativa, Albert Lario. En representació de la Mancomunitat La Plana hi assistiran Ferran Teixidó, president, Xavier Rierola, vicepresident, Imma Codony, gerent, i Aloma Terradellas, tècnica del Servei de Desenvolupament Local, i també hi intervindrà la coordinadora de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Alba Rojas.

+65 neix amb la intenció d’aglutinar tota mena de serveis domiciliaris per facilitar la vida a les persones grans. Actualment està en fase d’incrementar, per una banda, la borsa de proveïdors i, per una altra banda, la llista de socis i sòcies.

La Generalitat de Catalunya fomenta la creació de cooperatives i societats laborals per garantir que hi ha una manera de fer economia social, solidària i transformadora.

L’atenció als mitjans de comunicació es farà a les 10:15h, al mateix Centre Cultural Costa i Font (carretera de Balenyà, 101 – Taradell).

09:30|Visita a la cooperativa +65. Centre Cultural Costa i Font ( ctra. de Balenyà, 101)|Taradell (Osona)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i el director general d'Economia Social, el Tercer Sector i les Cooperatives, Josep Vidal, visitaran la cooperativa +65. En acabar la visita, a les 10.15h, s'atendrà als mitjans de comunicació.