Les administracions es reuneixen demà per planificar la campanya de recollida de la fruita d'enguany a Lleida

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Les administracions es reuneixen demà per planificar la campanya de recollida de la fruita d'enguany a Lleida

En acabar la trobada, a les 12.00 hores, Miquel Pueyo i José Ángel Flores explicaran en roda de premsa els acords presos
Representants de les diferents administracions implicades es reuniran demà dimecres, dia 30 d'abril, per coordinar mesures en relació a la campanya de recollida de la fruita d'enguany. La sessió de treball tindrà lloc a les 10.30 hores a la seu de la Delegació del Govern a Lleida.

La reunió comptarà amb l’assistència, per part de la Generalitat, del delegat territorial del Govern, Miquel Pueyo; de les directores i directors dels Serveis territorials d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Treball, Salut i Acció Social i Ciutadania, i del cap de la Regió Policial de Ponent dels Mossos d’Esquadra.

Per part de l’administració central, participaran a la reunió el subdelegat del Govern, José Ángel Flores, acompanyat pel cap de la Inspecció Provincial de Treball i de Seguretat Social, i dels responsables de la Comandància de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.
 
També hi seran presents el president del Consell Comarcal del Segrià, Ricard Pons, i els alcaldes de la zona del Baix Segre. 
 
En acabar la reunió, a les 12.00 hores, Miquel Pueyo i José Ángel Flores n’explicaran en roda de premsa el contingut.

10:30|.Delegació del Govern a Lleida (c. Lluís Companys, 1)|Lleida (El Segrià)

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el subdelegat del Govern central a Lleida, José Ángel Flores, es reuniran amb els alcaldes de la zona del Baix Segre per planificar la campanya de recollida de la fruita d'enguany. A les 12.00 hores oferiran una roda de premsa per explicar el contingut de la trobada.