El conseller Calvet clou la presentació del Pla de Treball de voluntariat ambiental i custòdia del territori 2021-2025

query_builder   16 febrer 2021 10:24

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet clou la presentació del Pla de Treball de voluntariat ambiental i custòdia del territori 2021-2025

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, clou dimecres 17 de febrer, l’acte de presentació del Pla de Treball conjunt elaborat amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), que concreta les accions de conservació en finques públiques i privades a partir d’instruments com la custòdia del territori i el voluntariat ambiental.

La presentació anirà a càrrec de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la presidenta de la XCN, Cristina Sànchez.

 

L’acte tindrà lloc a les 10 hores, i serà virtual. Es podrà seguir en aquest enllaç.

10:00|El conseller Calvet clou la presentació del Pla de Treball de voluntariat ambiental i custòdia del territori 2021-2025. Acte telemàtic|- (-)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, clourà l’acte de presentació del Pla de Treball conjunt elaborat amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), que concreta les accions de conservació en finques públiques i privades a partir d’instruments com la custòdia del territori i el voluntariat ambiental. La presentació anirà a càrrec de la secretària de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marta Subirà, i la presidenta de la XCN, Cristina Sànchez.