El conseller d'Educació es reuneix amb la Comissió de Seguiment del Pacte Contra la Segregació Escolar

query_builder   16 febrer 2021 14:43

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació es reuneix amb la Comissió de Seguiment del Pacte Contra la Segregació Escolar

  • Serà aquesta tarda per via telemàtica des del Síndic de Greuges de Catalunya
  • La reunió coincideix amb l’aprovació per part del Govern del Decret de la programació de l'oferta educativa i del procediment d'admissió en els centres del Servei d'Educació de Cataluny
El conseller d’Educació, Josep Bargalló, es reunirà aquesta tarda amb la Comissió de Seguiment del Pacte Contra la Segregació Escolar, presidida pel síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó. En aquest sentit, la reunió coincideix amb l’aprovació per part del Govern del Decret de la programació de l'oferta educativa i del procediment d'admissió en els centres del Servei d'Educació de Catalunya. Serà a les 16.30 hores per via telemàtica des del Síndic de Greuges de Catalunya. També hi participaran el secretari de Polítiques Educatives, Carles Martínez, el director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Juan José Falcó, i l'adjunta per a la defensa dels drets dels infants i adolescents, Ma Jesús Larios.

Aquesta comissió és l’espai de rendició de comptes pel que fa al desplegament del Pacte i està integrada pel Síndic de Greuges, el Departament d’Educació, els ajuntaments, les entitats municipalistes i els representants de les titularitats dels centres concertats.

*Els mitjans que ho vulguin podran seguir la intervenció del Síndic i del conseller a través de la plataforma Zoom, i adreçar-los les preguntes o dubtes que considerin. Tots aquells mitjans que confirmin assistència a premsa@sindic.cat rebran l’enllaç per accedir-hi.