La Consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de signatura del pla estratègic"Vallès Avança" elaborat pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La Consellera de Treball, Mar Serna, presideix l'acte de signatura del pla estratègic"Vallès Avança" elaborat pel Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental

A les 12:00 hores a L'Estruch (C. Sant Isidre, 140, Sabadell)
Demà DIMECRES 30 D'ABRIL, a les 12:00 hores,  la consellera de Treball, Mar Serna, que assistirà acompanyada del director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), Joan Josep Berbel, presidirà l'acte de signatura del document "Vallès Avança", que és el Pla Estratègic del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental per al període 2008-2013. L'acte tindrà lloc a L'Estruch (C. Sant Isidre, 140, Sabadell) i es fa coincidint amb la celebració del plenari del Consorci. 

Durant l’acte se signarà un conveni de col·laboració entre el SOC i el Consorci, en virtut del qual la Generalitat finançarà bona part de les actuacions de promoció de l'ocupació i l'activitat econòmica previstes al pla "Vallès Avança". A l'acte de demà assistiran tots els alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental, mentre que el document el signarà, a banda de la consellera, els alcaldes de Terrassa, Pere Navarro, i el de Sabadell, Manel Bustos, en tant que president i vicepresident del Consorci, respectivament.
 
El pla “Vallès Avança” també el rubricaran la resta de membres del plenari del Consorci, que són el president de la patronal Cecot, Antoni Abad, el president de Ciesc, Ramon Alberich, el de Pimec Vallès Occidental, Martí Puig, així com el secretari general de Comissions Obreres a la comarca, Antonio Díaz, i el coordinador de la Delegació Territorial de la UGT al Vallès Occidental, Josep Sancristòfol.

12:00|.L'Estruch (c. de Sant Isidre, 140) |Sabadell (El Vallès Occidental)

La consellera de Treball, Mar Serna, presidirà l’acte de signatura del pla estratègic“Vallès Avança” elaborat pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.