El conseller Saura presideix la reunió de la Comissió de Policia de Catalunya

query_builder   29 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura presideix la reunió de la Comissió de Policia de Catalunya

Demà, dimecres 30 d'abril, a les 11:30 hores, al Departament d'Interior
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  presidirà demà, dimecres 30 d’abril, a les 11:30 hores, una reunió de la Comissió de Policia de Catalunya, l’òrgan col·legiat consultiu superior en matèria de coordinació entre els Mossos d’Esquadra i les policies locals, integrat per representants del Departament d’Interior i de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis.
 
A la reunió assistiran, a més del conseller, el secretari de Seguretat, Joan Delort, el director general de la Policia, Rafael Olmos, el director de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC), Carlos González,  el subdirector general de Coordinació de la Policia de Catalunya, Carles Sánchez, l’alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor, la regidora de Prevenció, Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Assumpta Escarp, el regidor de l’Ajuntament d’Arbúcies, Josep Carrapiçó, el regidor de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Xavier Martorell, i el regidor de l’Ajuntament d’Igualada, Marc Castells.
 
Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. En finalitzar la comissió, cap a les 12.00 hores, el conseller, el secretari de Seguretat i el director de l’ISPC atendran als mitjans per explicar el contingut de la reunió, que tindrà un únic punt a l’ordre del dia sobre la titulació acadèmica de Mossos d’Esquadra i policies locals.

11:30|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, presidirà la reunió de la Comissió de Policia de Catalunya. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. En finalitzar la comissió, cap a les 12.00 hores, el conseller, el secretari de Seguretat, Joan Delort, i el director de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Carlos González, atendran als mitjans per explicar el contingut de la reunió, que tindrà un únic punt a l’ordre del dia sobre la titulació acadèmica de Mossos d’Esquadra i policies locals.