Dia Internacional de les Dones

Roda de premsa en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones a la Catalunya Central

query_builder   2 març 2021 11:00

event_note Nota de premsa

Dia Internacional de les Dones

Roda de premsa en motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones a la Catalunya Central

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, presentaran la campanya commemorativa del Dia Internacional de les Dones: Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables.

L’objectiu és sensibilitzar la població de la necessitat d’establir pactes per a la cooperació i la corresponsabilitat en els treballs de cura.

També donaran a conèixer el Manifest institucional en motiu d’aquesta commemoració, enguany centrada en denunciar i visibilitzar les discriminacions de gènere que s’han vist agreujades en el marc de la pandèmia per la COVID19.

CONVOCATÒRIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE: Presentació de la campanya Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables.
DIA: 3 de març de 2021
HORA: 10.30h
LLOC: Delegació Territorial del Govern a la Catalunya Central. Palau Firal (polígon Els Dolors, s/n). Manresa

10:30|Presentació a la Catalunya Central de la campanya commemorativa del Dia Internacional de les Dones. Delegació del Govern. Palau Firal ( pol. Els Dolors, s/n)|Manresa (Bages)

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Alba Camps, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Laura Martínez, presentaran en roda de premsa la campanya commemorativa del Dia Internacional de les Dones: "Dones i homes, corresponsables! #Som8deMarç #SomCorresponsables".