Presentació de l'Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana

query_builder   2 març 2021 14:54

settings_input_antenna Convocatòria

Presentació de l'Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana

Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentaran demà, 3 de març, l’Estratègia per a la Internacionalització de l’Economia Catalana, a sectors econòmics i socials del país i agents públics i privats de la logística.

L’acte tindrà lloc, a partir de les 12 hores, a les instal·lacions d’ICL al Port de Barcelona (moll d’Álvarez de la Campa). També intervindrà en la presentació el secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín.

 

L’acte se seguirà íntegrament mitjançant la plataforma Zoom, a través d’aquest enllaç, i també es retransmetrà en directe via youtube (https://youtu.be/tl8obIMqyHA).

 

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran accedir al lloc de la presentació i enregistrar imatges, prèvia inscripció a premsa.tes@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI i mitjà pel qual es treballa, avui dimarts, fins a les 19 hores.

 

12:00|Els consellers Calvet i Tremosa presenten l'Estratègia Logística per a la Internacionalització de l'Economia Catalana . Instal·lacions d'ICL. Port de Barcelona (moll d'Álvarez de la Campa) i plataforma Zoom|Barcelona (Barcelonès)

Els consellers de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, presentaran l’Estratègia per a la Internacionalització de l’Economia Catalana, a sectors econòmics i socials del país i agents públics i privats de la logística.