Recordatori: La consellera d'Acció Social i Ciutadania col·loca la primera pedra del futur Centre especial de Treball per a persones amb discapacitat de Reus

query_builder   3 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Recordatori: La consellera d'Acció Social i Ciutadania col·loca la primera pedra del futur Centre especial de Treball per a persones amb discapacitat de Reus

Carme Capdevila també inaugurarà una exposició sobre el moviment gai, lesbià i transsexual a la capital del Baix Camp
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, col·locarà demà divendres, 4 d'abril, la primera pedra del futur Centre especial de Treball per a persones amb trastorns mentals severs que la Fundació Pere Mata construirà a Reus (Baix Camp). L’acte tindrà lloc a les 11:00 hores i acompanyaran la consellera l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez; el conseller delegat del Grup Pere Mata, Joan Amigó; el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i el director dels serveis territorials d’Acció Social i Ciutadania al Camp de Tarragona, Jordi Tous.
 
El futur Centre especial de Treball serà el més gran de Catalunya en la seva especialitat, duplicarà la capacitat de l’actual i donarà feina a 125 persones.
 
Posteriorment, a les 13:00h, la consellera Capdevila, acompanyada de la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, inaugurarà al Museu d’Art i Història de Reus l’exposició “El Moviment en imatges. El moviment gai, lesbià i transsexual a Catalunya”. La mostra es podrà visitar fins al 31 de maig.
 
3 d’abril de 2008

11:00|.Terrenys on s'ubicarà el Centre Especial de Treball (Carrer Tolerància, 29). Reus|Reus (Baix Camp)

Acte de col·locació de la primera pedra del futur Centre especial de Treball per a persones amb discapacitat de Reus