Roda de premsa sobre la preinscripció escolar 2021-2022

query_builder   10 març 2021 09:52

event_note Nota de premsa

Roda de premsa sobre la preinscripció escolar 2021-2022

Demà tindrà lloc la roda de premsa sobre la preinscripció escolar i la presentació de l’oferta educativa per al curs 2021-2022. La roda de premsa serà a càrrec de la secretària general d’Educació, Núria Cuenca; el director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray; i el director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Juanjo Falcó. La roda de premsa tindrà lloc a partir de les 11h a la seu del Departament d’Educació.

La roda de premsa tindrà un format semipresencial, amb un aforament limitat a 5 professionals i amb seguiment i participació a través de la plataforma Zoom. Per aquest motiu, per poder assistir a la roda de premsa caldrà enviar un correu electrònic a comunicacio.educacio@gencat.cat. Les places presencials s’assignaran per ordre de sol·licitud i per aquells que vulguin seguir-la telemàticament o no puguin assistir-hi per manca de places, se’ls facilitarà la clau d’accés per a poder-hi participar telemàticament.

La roda de premsa s’emetrà en directe des del canal de YouTube del Departament d’Educació.

11:00|Roda de premsa sobre la preinscripció escolar 2021-2022.. Departament d'Educació ( Via Augusta, 202-222)|Barcelona (Barcelonès)

La secretària general d’Educació, Núria Cuenca; el director general de Centres Públics i president del Consorci d’Educació de Barcelona, Josep Gonzàlez-Cambray; i el director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Juanjo Falcó, explicaran en roda de premsa la preinscripció escolar 2021-2022.