AQUEST ACTE QUEDA ANUL·LAT PER MOTIUS D'AGENDA: Reunió del conseller Calvet amb els alcaldes de Sils i Riudarenes sobre la variant

query_builder   16 març 2021 14:01

event_note Nota de premsa

AQUEST ACTE QUEDA ANUL·LAT PER MOTIUS D'AGENDA: Reunió del conseller Calvet amb els alcaldes de Sils i Riudarenes sobre la variant

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà demà, dimecres, 17 de març, amb els alcaldes de Sils i Riudarenes, Eduard Colomé i Josep Solé, per a tractar sobre el projecte de variant de la C-63 que abasta aquests municipis. També assistiran a la reunió el delegat del Govern a Girona, Pere Vila, i el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu.

La reunió tindrà lloc a la seu de la Delegació del Govern a Girona, a partir de les 9,30 hores. En finalitzar, a les 10,30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

 

Els mitjans gràfics que ho desitgin podran enregistrar imatges de la reunió, a les 10,15 hores.

10:30|ACTE ANUL·LAT - El conseller Calvet es reuneix amb els alcaldes de Sils i Riudarenes sobre la variant. Seu Delegació Govern ( pl. de Pompeu Fabra, 1 - accés pel pati de les Magnòlies)|Girona (Gironès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, es reunirà amb els alcaldes de Sils i Riudarenes, Eduard Colomé i Josep Solé, per tractar sobre el projecte de variant de la C-63 que abasta aquests municipis.