Governació fa balanç de les sol·licituds del PUOSC 2008-2012 dels municipis del Baix Camp

query_builder   3 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Governació fa balanç de les sol·licituds del PUOSC 2008-2012 dels municipis del Baix Camp

Les dades es donaran a conèixer en la presentació que tindrà lloc a l'Ajuntament de Vilaplana demà divendres
El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, explicaran quines han estat les principals sol·licituds que han formulat els municipis del Baix Camp per a la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012. La presentació es realitzarà a l’Ajuntament de Vilaplana, el divendres 4 d’abril, a les 11.50 hores.
 
Prèviament, Jaume Oliveras i Francesc Tarragona es reuniran amb l’alcalde Tomàs Bigorra, en la qual s’exposaran els futurs projectes de Vilaplana. Després de l’atenció als mitjans, les autoritats visitaran les obres de pavimentació dels carrers i l’entorn de la plaça de la Vila, finançades amb l’anterior PUOSC 2004-2007.

11:50|.Ajuntament de Vilaplana (pl.de la Vila, 4)|Vilaplana (El Baix Camp)

El secretari general de Governació, Jaume Oliveras, i el director dels Serveis Territorials del departament a Tarragona, Francesc Tarragona, explicaran quines han estat les principals sol·licituds que han formulat els municipis del Baix Camp per a la convocatòria del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC) 2008-2012.