Presentació del nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya

query_builder   17 març 2021 09:56

event_note Nota de premsa

Presentació del nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, i el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares, presentaran demà, dijous 18 de març, el nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya. Aquest sistema es vertebra a través del nou catàleg col·lectiu Atena, que unifica els catàlegs de les 227 biblioteques i els 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona amb els de les biblioteques públiques de les comarques de Girona, Tarragona i Lleida.

La presentació es farà a la nova Biblioteca Municipal de Corró d’Avall, a les Franqueses del Vallès, l’única que es va inaugurar a Catalunya durant el 2020. A l’acte també hi assistirà la regidora de cultura del municipi, Marina Ginestí.

La presentació es podrà seguir de forma presencial, a la Biblioteca Municipal de Corró d’Avall, o telemàtica, a través del canal de YouTube de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

En els dos casos, i per raons sanitàries derivades de la pandèmia, és imprescindible que els mitjans de comunicació s’acreditin prèviament, enviant un correu electrònic a redaccio@diba.cat indicant nom i cognoms del periodista, mitjà de comunicació i telèfon de contacte.11:30|La consellera Ponsa presenta el nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya.. Biblioteca Municipal de Corró d'Avall. Espai Can Prat (c. Verge de Montserrat, 21)|Les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental)

La consellera de Cultura, Àngels Ponsa, presentarà el nou sistema de biblioteques públiques de Catalunya.