Llena exposa als joves la situació del sector ramader en una trobada-col·loqui a Tàrrega

query_builder   3 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Llena exposa als joves la situació del sector ramader en una trobada-col·loqui a Tàrrega

Es tracta d'alumnes del curs d'emprenedoria "Joves, emprenedors i cooperativistes"
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, i del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, mantindrà demà una trobada amb els joves del curs d’emprenedoria “Joves, emprenedors i cooperativistes”, a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA), del DAR, de Tàrrega.
 
La trobada s’iniciarà a les 10:10 hores, i se centrarà en un debat-col·loqui amb joves emprenedors, en el decurs del qual el titular del DAR impartirà una xerrada sobre la situació del sector ramader. Prèviament, dos alumnes seran els encarregats de presentar a tots els joves participants i de dur a terme una breu explicació de l’esmentat curs.
 
L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar, al voltant de les 12:00 hores, aproximadament.
 
Val a dir que els mitjans gràfics podran agafar imatges i prendre un mut a l’inici de l’acte en tractar-se d’una sessió a porta tancada.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Trobada amb els joves del curs “Joves, emprenedors i cooperativistes”
DIA:
Divendres, 4 d’abril de 2008
HORA:
10:10 hores: Inici de l’acte.
12:00 hores: Atenció als mitjans de comunicació.
LLOC:
ECA
Avinguda Tarragona s/n
Tàrrega
 
 
3 d’abril de 2008

10:10|.Escola de Capacitació Agrària (Avinguda Tarragona, s/n)|Tàrrega (L' Urgell)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Rosa Cubel, mantindrà demà una trobada amb els joves del curs d’emprenedoria “Joves, emprenedors i cooperativistes”, a l’Escola de Capacitació Agrària (ECA), sobre la situació del sector ramader. L’atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc en acabar, al voltant de les 12:00 hores, aproximadament.