L’acte tindrà lloc avui dimecres, 24 de març, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a les 11 hores, i es podrà seguir també en obert per streaming a través del canal de Youtube de la UFEC

El director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, juntament amb el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, participarà avui dimecres, 24 de març, en la presentació del projecte ‘ESPORTCAT.TV’, l’OTT de l’esport català. Una plataforma digital des d’on es pot consumir contingut en streaming de l’esport federat de Catalunya des de qualsevol dispositiu.

L’acte de presentació tindrà lloc a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, a les 11h, i es podrà seguir en obert per streaming a través del canal de Youtube de la UFEC i en una pantalla habilitada a la terrassa de la seu de la UFEC.

El projecte pioner de les federacions esportives i la UFEC compta amb la col·laboració de la conselleria de Polítiques Digitals i Administració Pública i DAMM. Aquest projecte persegueix enfortir el teixit esportiu a Catalunya mitjançant la instal·lació de càmeres als equipaments esportius del país per automatitzar la filmació i explotació de qualsevol competició, que a través del nou servei OTT es facilitarà als usuaris l’accés al contingut de l’esport federat des de qualsevol dispositiu. Un programa que potencia la sostenibilitat d’un nou model econòmic i fomenta la visibilitat dels esports minoritaris.

Nota:  A causa de les restriccions per la Covid-19, l’aforament és limitat a 10 mitjans.

11:00|El Departament de Polítiques Digitals participa en la presentació del projecte 'ESPORTCAT.TV', la plataforma de continguts digitals de l'esport català. Seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (Rbla. Catalunya, 81, pral)|Barcelona (Barcelonès)

El director general d’Innovació i Economia Digital, Dani Marco, juntament amb el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, participarà en la presentació del projecte ‘ESPORTCAT.TV’, l’OTT de l’esport català. Una plataforma digital des d’on es pot consumir contingut en streaming de l’esport federat de Catalunya des de qualsevol dispositiu. L’acte de presentació tindrà lloc a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i es podrà seguir en obert per streaming a través del canal de Youtube de la UFEC i en una pantalla habilitada a la terrassa de la seu de la UFEC.