Els consellers de Treball i d'Innovació, Universitats i Empresa inauguren demà el Saló Futura de màsters i postgraus

query_builder   3 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Els consellers de Treball i d'Innovació, Universitats i Empresa inauguren demà el Saló Futura de màsters i postgraus

La consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inauguraran demà, dins del marc de la Setmana de la Formació i el Treball, el Saló Futura, dedicat a Màsters i Postgraus. La inauguració tindrà lloc divendres 4 d’abril a les 10 del matí al Pavelló nº5 de Fira Barcelona. La comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, i el Director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, també assistiran a la inauguració. Els consellers faran un recorregut pel Saló Futura, Fòrum del Treball i Expolearning que se celebren de manera simultània aquests dies.
 
El saló Futura se celebrarà al palau 5 del recinte de Montjuïc del 4 al 5 d'abril per donar a conèixer màsters i postgraus a joves titulats i a professionals interessats a ampliar la seva formació. Amb més de 70 expositors i una previsió de 6.000 visitants, Futura és l'únic saló internacional d'Espanya especialitzat en estudis de tercer cicle.
 
Com a complement a Futura, el Fòrum del Treball oferirà als professionals i recent titulats la possibilitat de contactar amb empreses que gestionen llocs de treball propis o de terceres entitats. En paral·lel, del 3 al 5 d'abril, se celebrarà Expoelearning 2008, el congrés i saló professional dedicat al elearning empresarial, la formació on-line i les noves tecnologies aplicades a l'educació.
 
 
 
(Els consellers Serna i Huguet atendran als mitjans de comunicació al principi de la visita al Saló)

10:00|.Pavelló nº5. Palau de Congressos (recinte firal de Montjuïc)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera de Treball, Mar Serna, i el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inauguraran, dins del marc de la Setmana de la Formació i el Treball, el Saló Futura, dedicat a Màsters i Postgraus. La comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, i el director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, també assistiran a la inauguració.