El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, presentarà demà dimarts, 30 de març, els resultats del projecte europeu transfronterer Interreg POCTEFA Tr3s Local ‘Suport al desenvolupament de noves iniciatives de venda de proximitat per a consolidar productes locals en entorns rurals’.

El projecte, que compta amb un pressupost global de 892.000 euros, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), té com a socis Catalunya, i les regions de l’Ariège, i dels Pirineus Orientals, i s’ha dut a terme de gener del 2018 a març de 2021.

L’acte tindrà lloc en una finca del municipi lleidatà de Corbins; i el punt de trobada serà a la seu de l’empresa Cireres de Corbins – Camats Carpi Fruit, participant en el projecte, a les 11:00 hores.

11:00|Presentació dels resultats del projecte europeu transfronterer Interreg POCTEFA Tr3s Local de suport a la venda de proximitat en entorns rurals. Cireres de Corbins - Camats Carpi Fruit. Carrer del Mil·lenari, 8.|Corbins (Segrià)

El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol, presentarà els resultats del projecte europeu transfronterer Interreg POCTEFA Tr3s Local ‘Suport al desenvolupament de noves iniciatives de venda de proximitat per a consolidar productes locals en entorns rurals’.