La consellera Vergés visita el dispositiu de cribratges massius de la Universitat de Girona

query_builder   8 abril 2021 13:49

event_note Nota de premsa

La consellera Vergés visita el dispositiu de cribratges massius de la Universitat de Girona

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà demà divendres, 9 d’abril, el nou dispositiu de cribratges massius de Covid-19 que Salut ha habilitat a la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració d’aquest centre universitari, i que ja està en marxa.

Després, Vergés farà una atenció als mitjans de comunicació que serà únicament presencial a l’exterior del Menjador d’estudiants del Campus Montilivi de l’UdG (Edifici Politècnica I, c. Maria Aurèlia Capmany s/n, Mòduls centrals 17003 Girona): https://goo.gl/maps/zQFgxvfUea2J5eHz7

Començarà a les 10.45h per als mitjans gràfics i immediatament després, la consellera atendrà les preguntes dels mitjans de comunicació.

10:45|La consellera Vergés visita el dispositiu de cribratges massius de la Universitat de Girona. Universitat de Girona, Edifici Politècnica I. Mòduls centrals (c. Maria Aurèlia Capmany s/n)|Girona (Gironès)

La consellera de Salut, Alba Vergés, visitarà el nou dispositiu de cribratges massius de Covid-19 que Salut ha habilitat a la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració d’aquest centre universitari, i que ja està en marxa. Després, Vergés farà una atenció als mitjans de comunicació que serà únicament presencial a l’exterior del Menjador d’estudiants del Campus Montilivi de l’UdG.