El conseller Castells visita la 4a Festa del Consum Responsable que se celebrarà al Port Vell amb el lema "coneix els teus drets"

query_builder   4 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Castells visita la 4a Festa del Consum Responsable que se celebrarà al Port Vell amb el lema "coneix els teus drets"

Convocatòria a mitjans
El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, visitarà diumenge la 4ª Festa del Consum Responsable organitzada per l’Agència Catalana del Consum (ACC) al Moll de la Barceloneta del Port Vell (Barcelona). La festa, amb el lema “Coneix els teus drets”, té l’objectiu de sensibilitzar les famílies sobre la importància de conèixer i exercir els drets i deures que tenim com a consumidors.
 
Antoni Castells visitarà els tallers de consum adreçats als infants, els dos escenaris i la carpa de les associacions. Cap a les 12 h, el conseller oferirà un contacte informatiu per incidir en la temàtica de la Festa i donar a conèixer l’evolució de les reclamacions presentades pel consumidors a la Generalitat de Catalunya des del 1993.
 
Acompanyaran al Conseller el secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar, i el director de l’ACC, Jordi Anguera. A la Festa participen també les associacions de consumidors més representatives de Catalunya.

12:00|.Moll de la Barceloneta (Port Vell)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d’Economia i Finances, Antoni Castells, visitarà diumenge la 4ª Festa del Consum Responsable organitzada per l’Agència Catalana del Consum (ACC). Acompanyaran al Conseller el secretari de Política Financera, Competència i Consum, Miquel Salazar, i el director de l’ACC, Jordi Anguera. A la Festa participaran també les associacions de consumidors més representatives de Catalunya.