El conseller Calvet visita les Terres de l'Ebre

query_builder   16 abril 2021 13:09

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita les Terres de l'Ebre

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà dilluns, 19 d’abril, les Terres de l’Ebre. A les 12.30 hores, visitarà la finalització de les actuacions d’emergència per reparar els desperfectes del temporal Glòria al passeig de l’espatller del Port de l’Ametlla. En acabar el passeig, aproximadament a les 13.00 hores, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Posteriorment, cap a les 13.45 hores, el conseller es desplaçarà al Port de l’Ampolla, on lliurarà les claus de les casetes d’estris de pescadors que s’han edificat de nou en veure’s afectades també pel temporal de l’any passat.

A la tarda, a partir de les 16.30 hores, el conseller visitarà els municipis de la Galera i l’Aldea, que han rebut, respectivament, dues de les deu subvencions de l’ACA destinades a reduir el risc d’inundacions mitjançant actuacions com l’adequació de talussos, el manteniment de dics, l’estabilització de marges, entre d’altres.

13:00|El conseller Calvet visita les Terres de l'Ebre. Port de l'Ametlla|L'Ametlla de Mar (Baix Ebre)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà diverses actuacions a les Terres de l'Ebres relacionades amb la reparació de desperfectes després del temporal Gloria.