El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Terrassa sobre com prevenir la mutilació genital femenina

query_builder   4 abril 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El Departament d'Acció Social i Ciutadania organitza una jornada a Terrassa sobre com prevenir la mutilació genital femenina

S'adreça a professionals de l'àmbit de la salut, de l'educació, de la seguretat i dels serveis social
El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, del Departament d'Acció Social i Ciutadania participaran aquest dilluns 7 d'abril en una jornada de formació sobre com prevenir la mutilació genital femenina. L'acte està adreçat a professionals de l'àmbit de la salut, de l'educació, de la seguretat i dels serveis socials, i s'emmarca en la recent segona edició del Protocol d'actuacions per prevenir la mutilació genital femenina. Una revisió que s'ha fet tenint en compte els últims canvis legislatius i les bones pràctiques -cada vegada més nombroses- dels professionals i les associacions.
 
Oriol Amorós i Imma Pérez atendran els mitjans de comunicació a les 13 hores al Campus Professional Vallparadís per explicar les principals novetats de la segona edició i l'objectiu d'aquesta sessió formativa, que tindrà continuïtat en altres poblacions de Catalunya fins al mes de juny.

13:00|.Campus Professional Vallparadís (c. Badalona, 1)|Terrassa (El Vallès Occidental)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la secretària d'Infància i Adolescència, Imma Pérez, participaran en una jornada de formació sobre com prevenir la mutilació genital femenina. Els dos secretaris atendran els mitjans de comunicació a les 13 hores per explicar les principals novetats de la segona edició i l'objectiu d'aquesta sessió formativa, que tindrà continuïtat en altres poblacions de Catalunya fins al mes de juny.