Chakir el Homrani visita les obres d'ampliació de la residència municipal Mas Vell d'Agramunt

query_builder   20 abril 2021 13:34

event_note Nota de premsa

Chakir el Homrani visita les obres d'ampliació de la residència municipal Mas Vell d'Agramunt

El conseller també inaugurarà a Camarasa l’exposició itinerant “La vaga de la Canadenca (1919-2019)”

A la tarda, El Homrani visitarà els centres de l’empresa Prefabricats Pujol a Mollerussa i Les Borges Blanques

Demà dimecres, 21 d’abril, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, realitzarà una visita territorial institucional que el portarà als municipis de Camarasa (La Noguera), Agramunt (Urgell), Mollerussa (Pla d’Urgell) i Les Borges Blanques (Les Garrigues).

La jornada s’iniciarà a Camarasa. A les 10.30h, Chakir el Homrani arribarà a l’Ajuntament (Plaça Major, 1) per signar al llibre d’honor. Després es traslladarà, juntament amb l’alcadessa, Elisabet Lizaso, al Casal de Camarasa (Av. Sant Isidre, 2-4), on a les 11 hores tindrà lloc l’acte per donar el tret de sortida de l’exposició itinerant “La vaga de la Canadenca (1919-2019)”. La mostra, organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, commemora el centenari de la mobilització obrera –amb inici del conflicte a Camarasa- que va aconseguir la jornada laboral de vuit hores.

Posteriorment, a les 12.20 hores, el conseller arribarà a l’Ajuntament d’Agramunt (Plaça de l’Església, 1), on signarà al llibre d’honor, i a les 12.45 hores visitarà les obres de reforma i ampliació de la residència municipal Mas Vell (Plaça del Mercadal, 15) acompanyat de l’alcaldessa, Sílvia Fernàndez. Els periodistes podran acompanyar-los en el recorregut per les dues plantes (on no hi ha residents i amb totes les mesures de prevenció covid-19) i al final de la visita, cap a les 13.30 hores, hi haurà una atenció als mitjans.

Ja a la tarda, El Homrani visitarà l’empresa del sector de la construcció Prefabricats Pujol. A les 16 hores visitarà la planta de Mollerussa (Plaça de l’Esport, 1) i a les 17.30 hores es desplaçarà fins al centre de Ciments Terraferma a Les Borges Blanques. L’acompanyaran, entre d’altres, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el president de Prefabricats Pujol, Jordi Pujol.

El conseller El Homrani visita Camarasa, Agramunt i Mollerussa

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà Camarasa, Agramunt i Mollerussa. L'acompanyaran el director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, i el director territorial de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal. El conseller atendrà els mitjans de comunicació al final de la visita a la residència municipal Mas Vell d'Agramunt, cap a les 13.30 h.

 • 10:30|Visita a l'Ajuntament de Camarasa. Pl. Major, 1|Camarasa (Noguera)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà una visita a l'Ajuntament i signarà el llibre d'honor.

 • 11:00|Visita a l'exposició itinerant 'La Vaga de La Canadenca'. Casal de Camarasa ( av. Sant Isidre, 2-4)|Camarasa (Noguera)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà l'exposició itinerant La Vaga de La Canadenca.

 • 12:20|Visita oficial a l'Ajuntament d'Agramunt. Pl. de l'Església, 1|Agramunt (Urgell)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, serà rebut a l'Ajuntament d'Agramunt, on signarà el llibre d'honor del municipi.

 • 12:45|Visita a les obres de la residència Mas Vell. Residència Mas Vell (pl. del Mercadal, 15)|Agramunt (Urgell)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà les obres d'ampliació de la residència municipal Mas Vell. En acabar la visita, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 • 16:00|Visita a l'empresa Prefabricats Pujol. Pl. de l'Esport, 1|Mollerussa (Pla d'Urgell)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà l'empresa Prefabricats Pujol a Mollerussa i les Borges Blanques.