El conseller Tremosa encapçala dilluns la presentació del Gran Premi de Formula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

query_builder   23 abril 2021 11:18

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa encapçala dilluns la presentació del Gran Premi de Formula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya

El proper dilluns, 26 d’abril de 2021, a les 11.00 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participarà en la presentació del Formula 1 Aramco Gran Premio de España 2021, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. Aquesta serà la 31a edició consecutiva que la instal·lació catalana, que enguany celebrà el seu 30è aniversari, acull la màxima competició automobilística.

L’acte tindrà lloc a la sala Montjuïc Club del Circuit de Barcelona-Catalunya, i també hi prendran part el president del RACC; Josep Mateu; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez; l’expilot de F1 Pedro Martínez de la Rosa; el pilot provador de Ferrari Marc Gené i la pilot de Formula Regional European by Alpine Belén García.

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir a la presentació hauran de confirmar prèviament l’assistència al correu media@circuitcat.com. L’aforament és limitat per motius sanitaris.

11:00|El conseller Tremosa encapçala la presentació del Gran Premi de Formula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Sala Montjuïc Club. Circuit de Barcelona-Catalunya|Montmeló (Vallès Oriental)

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, participarà en la presentació del Formula 1 Aramco Gran Premio de España 2021, que se celebrarà els dies 7, 8 i 9 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya, a Montmeló. També hi assistiran el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el director del Consell Català de l'Esport, Antoni Reig.