Visita territorial del conseller Chakir el Homrani a Girona, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva

El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 14:15h en finalitzar la visita a la cooperativa forestal Idària, a Cassà de la Selva

query_builder   29 abril 2021 13:02

event_note Nota de premsa

Visita territorial del conseller Chakir el Homrani a Girona, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva

El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 14:15h en finalitzar la visita a la cooperativa forestal Idària, a Cassà de la Selva

El Homrani es reunirà amb representants sindicals i patronals de Girona

Aquest divendres 30 d’abril, el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà una visita institucional de tot el dia a Girona, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva.

La jornada començarà a les 9:30 del matí a l’edifici de la Generalitat a Girona (Pl. Pompeu Fabra, 1) on el conseller El Homrani, el director general de Relacions Laborals, Treball  Autònom, Seguretat i Salut Laboral, Enric Vinaixa, el director territorial de Treball, Afers Socials i Famílies a Girona, Joan Martí i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila,  mantindran una reunió de treball amb representants sindicals: el secretari general de la UGT a Girona, Xavier Casas, la secretària de polítiques Socials, Igualtat i Ocupació de la UGT Girona, Gemma Martínez, la secretària general de CCOO a Girona, Belén López i el secretari d’acció sindical de CCOO a Girona, Josep M. Montalbán.

Un cop acabada aquesta reunió, a les 11 hores El Homrani, Vinaixa, Martí i Vila també mantindran una reunió de treball amb el president de PIMEC Girona, Pere Cornellà, la vocal de PIMEC Girona, Dolors Carreras, i els vicepresidents de FOEG, Miquel Gotanegre i Eduard Ayach.

En finalitzar aquestes trobades, el conseller es desplaçarà a la masia Can Vilallonga a Cassà de la Selva, per visitar – a partir de les 13 hores– un dels projectes de la cooperativa d’inserció laboral Idària, que es dedica a la creació d’oportunitats laborals per a persones en risc d’exclusió social mitjançant la realització de diferents activitats en el marc de l’economia verda. El Homrani es reunirà amb l’alcalde de Llagostera, l’alcalde de Cassà de la Selva i el vicepresident de la Diputació de Girona i regidor de Cassà de la Selva i amb l’equip d’Idària i posteriorment, a les 14:15 hores atendrà els mitjans de comunicació. Els mitjans que ho vulguin podran seguir la visita a Idària des de l’inici, a les 13h.

A la tarda, el conseller Chakir el Homrani reprendrà l’activitat a les 17h amb la visita a Cafès Cornellà, a Fornells de la Selva, on es reunirà amb l’alcaldessa de Fornells de la Selva, el vicepresident de la Diputació de Girona, el president de Cafès Cornellà i altres membres de la direcció de l’empresa per enforcar l’aposta que Cafès Cornellà fa en la formació.

El conseller El Homrani visita Girona, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, farà una visita institucional de tot el dia a Girona, Cassà de la Selva i Fornells de la Selva. El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 14:15h en finalitzar la visita a la cooperativa forestal Idària, a Cassà de la Selva. El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, acompanyarà el conseller.

 • 09:30|Reunió de treball amb representants sindicals. Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1)|Girona (Gironès)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, tindrà una reunió de treball amb representants sindicals.

 • 11:00|Reunià amb representants de PIMEC i FOEG. Edifici de la Generalitat a Girona ( pl. Pompeu Fabra, 1) |Griona (Gironès)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, es reunirà amb representants de PIMEC i FOEG.

 • 13:00|Visita a la Cooperativa Idària. Cooperativa Idària. Can Vilallonga |Cassà de la Selva (Gironès)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà la Cooperativa Idària. Un cop finalitzada la visita, a les 14:15h, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

 • 17:00|Visita a l'empresa Cafès Cornellà. C. Llevant, 4-6 |Fornells de la Selva (Gironès)

  El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, visitarà l'empresa Cafès Cornellà.