Inauguració de l'exposició 'Vestits per ballar' en el marc de la 17a edició del Recercat

query_builder   3 maig 2021 13:45

settings_input_antenna Convocatòria

Inauguració de l'exposició 'Vestits per ballar' en el marc de la 17a edició del Recercat

El director territorial de Cultura de les Terres de l'Ebre i vicepresident de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), Ferran Bladé, acompanyat de l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i del membre fundador de l'Esbart Sant Jordi, Ferran Cebrián, inauguren aquest dimecres, 5 de maig, a les 12.00 hores l'exposició 'Vestits per ballar: 50 anys d'indumentària d'un esbart'.

L'exposició, produïda per l'Esbart Sant Jordi en motiu del seu 50è aniversari, s'inclou en la programació de la 17a edició del Recercat 2021, Jornada Cultural i Recerca Local dels territoris de parla catalana, que es durà a terme del 7 al 9 de maig a Tortosa, Ciutat de la Cultura Catalana 2021.

L'exposició restarà oberta fins al 30 de maig, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h., mentre que el divendres 7, també obrirà de 16 a 20h., i el dissabte 8 romandrà oberta d'11 a 14 i de 18 a 20h.

12:00|Inauguració de l'exposició 'Vestits per ballar' de l'Esbart Sant Jordi. Serveis Territorials de Cultura. Palau Oliver de Boteller (c. Jaume Ferran, 4)|Tortosa (Baix Ebre)

El director territorial de Cultura de les Terres de l'Ebre i vicepresident de l'Institut Ramon Muntaner (IRMU), Ferran Bladé, inaugurarà l'exposició Vestits per ballar: 50 anys d'indumentària d'un esbart, en el marc de la 17a edició del Recercat. També hi participarà l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el membre fundador de l'Esbart Sant Jordi, Ferran Cebrián.