Presentació dels trens que milloraran les freqüències de la línia del Vallès d'FGC

query_builder   5 maig 2021 13:02

event_note Nota de premsa

Presentació dels trens que milloraran les freqüències de la línia del Vallès d'FGC

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Ricard Font, presentarà demà dijous, 6 de maig, el primer dels nous trens que milloraran les freqüències de la línia Barcelona - Vallès d’FGC.

L’acte s’iniciarà a les 10 hores, al Centre d’Operacions de Rubí  (COR) de Ferrocarrils de la Generalitat.  

 

El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà el vestíbul de l’estació d’FGC de Rubí, ubicada a l’avinguda de Catalunya, a les 9,55 hores (es prega puntualitat). Des d’aquí, un tren llançadora els traslladarà al lloc de la presentació. Per motius d’aforament, cal confirmar assistència a premsa.tes@gencat.cat.

 

Els mitjans que necessitin arribar al Centre d’Operacions en vehicle propi, és imprescindible que així ho indiquin, amb nom i cognoms, DNI, mitjà pel qual es treballa, i model i matrícula del vehicle, a la mateixa adreça de correu electrònic. 

10:00|El conseller Calvet presenta els trens que milloraran les freqüències de la línia del Vallès d'FGC. Centre d'Operacions d'FGC (c. Antoni Sedó, 6)|Rubí (Vallès Occidental)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, juntament amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Ricard Font, presentarà el primer dels nous trens que milloraran les freqüències de la línia Barcelona - Vallès d’FGC.