El conseller Tremosa fa demà una visita institucional a Lleida

query_builder   6 maig 2021 15:33

event_note Nota de premsa

El conseller Tremosa fa demà una visita institucional a Lleida

  • A les 11.30 hores, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l'estació duanera Edullesa i l’empresa de transport internacional Trota

El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, farà demà divendres, 7 de maig, una visita institucional a Lleida.

El conseller, acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a la demarcació, Ramon Alturo, iniciarà la vista institucional a les 11.30 hores, a l’estació duanera Edullesa, empresa especialitzada en les gestions duaneres d’importació i exportació de productes industrials i agroalimentaris. El conseller visitarà les instal·lacions de la companyia i mantindrà un reunió de treball amb el president d’Edullesa i president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó, i amb membres del Consell d’Administració, per tal de conèixer de primera mà quines són les necessitats del territori en l’exportació dels productes agroalimentaris, la seva logística i les tramitacions duaneres que es requereixen.

Posteriorment, a les 12.35 hores, el conseller Tremosa visitarà Trota, empresa familiar de transport internacional present al mercat des de fa més de 50 anys. La companyia està ubicada a la zona industrial del CIM Lleida, un punt estratègic al nord-est de l’estat espanyol. Disposa de més de 400 vehicles propis, i aposta per la innovació i la tecnologia per tal de garantir la màxima qualitat, sostenibilitat i seguretat en el transport de mercaderies. El conseller d’Empresa i Coneixement, visitarà les instal·lacions i es reunirà amb  el president i CEO de Trota, Francesc Trota, i el director general de l’empresa, Josetxo Martínez.

11:30 | El conseller Tremosa fa una visita institucional a Lleida

El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, farà una visita institucional a Lleida.

  • 11:30|Visita a Edullesa. Edullesa. Polígon Industrial el Segre (c. Enginyer Mias, 507C)|Lleida (Segrià)

    El conseller d'Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l'estació duanera Edullesa.

  • 12:35|Visita a l'empresa Trota. Agència de Transports Trota, SA. CIM Lleida (c. V. Parcel·la 7)|Lleida (Segrià)

    El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l’empresa de transport internacional Trota.