El conseller Calvet visita el polígon de la Colònia Llaudet, a Sant Joan de les Abadesses

query_builder   13 maig 2021 13:42

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet visita el polígon de la Colònia Llaudet, a Sant Joan de les Abadesses

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà demà divendres, 14 de maig, el polígon de la Colònia Llaudet, acompanyat pels alcaldes de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i de Ripoll, Jordi Munell.

Així, el conseller visitarà dues empreses que s’hi han instal·lat, Artesania Pirineu i SIC. Posteriorment, assistirà a la signatura de la compravenda d’una altra nau del polígon entre l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i l’empresa LERSA, a l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses.

El punt de trobada per als mitjans de comunicació serà, a les 17.30 hores, a Artesania Pirineu (Colònia Llaudet. Ctra. N-260, KM 104- rotonda, vial dreta aparcament públic).

17:30|El conseller Calvet visita el polígon de la Colònia Llaudet, a Sant Joan de les Abadesses. Artesania Pirineu (Colònia Llaudet. Ctra. N-260, KM 104- rotonda, vial dreta aparcament públic)|Sant Joan de les Abadesses (Ripollès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, visitarà el polígon de la Colònia Llaudet, acompanyat pels alcaldes de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, i de Ripoll, Jordi Munell.