• L’Agència Catalana de Turisme hi promocionarà la diversitat d’experiències de l’oferta turística catalana davant un mercat clau per a la reactivació de la indústria turística catalana


El conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, acompanyat del director general de Turisme, Octavi Bono, i del director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, inaugurarà demà dimecres, l’estand de Catalunya a la fira Fitur, que se celebra del 19 al 23 de maig a Madrid.  

El conseller atendrà els mitjans de comunicació a les 11:30 hores a l’estand de Catalunya (Pavelló 7 d’Ifema – estand 7B07-7B09) i seguidament inaugurarà l’estand que inclou el conjunt de marques turístiques del país.

L’Agència Catalana de Turisme ha muntat l’estand de Catalunya, de més de 700 m2, on es promocionarà tota la diversitat d’experiències de l’oferta turística catalana adaptada a la situació actual. Hi estan representades les nou marques turístiques (Costa Brava, Costa Daurada, Terres de Lleida, Costa Barcelona, Paisatges Barcelona, Pirineus, Val d'Aran, Terres de l'Ebre i Barcelona), de la mà dels patronats de turisme de les diputacions i de Turisme de Barcelona. 

Fitur serà la primera fira de turisme de projecció internacional en format presencial que permetrà copsar el nivell de reactivació de l’activitat. Per aquest motiu, i seguint les normes sanitàries establertes, l’ACT disposarà d’una àrea de taules de treball habilitada per facilitar les relacions comercials i els negocis dins l’estand de Catalunya.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

1  

Fitxers adjunts

Convocatòria de premsa

Convocatòria de premsa
PDF | 39