El conseller Calvet presenta projectes relacionats amb la resiliència litoral finançats amb el Fons climàtic

query_builder   18 maig 2021 18:22

event_note Nota de premsa

El conseller Calvet presenta projectes relacionats amb la resiliència litoral finançats amb el Fons climàtic

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà demà dimecres, 19 de maig, al començament de la jornada de presentació de tres projectes del Departament relacionats amb la resiliència del litoral català i el canvi climàtic que es preveu impulsar amb les aportacions del Fons climàtic.

En concret, a la jornada es presentarà el Sistema d’Informació de la Dinàmica Litoral (SIDL) com a futur visor del Pla de Resiliència costanera (ICGC) i els projectes d’Informació Integral sobre el Canvi Climàtic i de Monitoratge Marítim (SMC).

A la presentació també participaran la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic, Mercè Rius; el director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Eliseu Vilaclara, i el director de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), Jaume Massó.

Els mitjans de comunicació podran seguir l’acte de presentació, que començarà a les 12.30 hores, de forma telemàtica en el següent enllaç: https://us06web.zoom.us/j/86318719587?pwd=SndvK2N6NHlyRUJraTRqYnRPdll6UT09

12:30|El conseller Calvet presenta projectes relacionats amb la resiliència litoral finançats amb el Fons climàtic. Acte telemàtic|Plataforma Zoom (Barcelonès)

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà en la jornada Avançar cap a un litoral més resilient i menys vulnerable al canvi climàtic.