Inauguració a Vall de Núria del nou Observatori d'Ocells i de l'exposició sobre el gall fer

query_builder   21 maig 2021 11:13

event_note Nota de premsa

Inauguració a Vall de Núria del nou Observatori d'Ocells i de l'exposició sobre el gall fer

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, visitarà demà dissabte, dia 22, l’estació de muntanya de Vall de Núria on s’inaugurarà el nou Observatori d’Ocells i l’exposició itinerant “Tots podem ajudar el gall fer”.

La visita començarà a les 10.15h a l'estació de Ribes Vila del Cremallera de Núria on totes les persones assitents viatjaran en el Cremallera fins a la Vall. Durant l’acte es farà una visita i explicació de l’exposició i una passejada guiada fins al nou Observatori d’Ocells a càrrec de l’Associació Paisatges Vius.

A l'acte també hi participaran el president de la Junta Rectora del Parc de les Capçaleres del Ter i del Freser, Josep Coma, i el director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, Ferran Miralles.

10:15|Inauguració a Vall de Núria del nou Observatori d'Ocells i de l'exposició sobre el gall fer . Estació de Ribes-Vila del Cremallera de Núria|Ribes de Freser (Ripollès)

El president de Ferrocarrils, Ricard Font, visitarà l’estació de muntanya de Vall de Núria, on s’inaugurarà el nou Observatori d’Ocells i l’exposició itinerant “Tots podem ajudar el gall fer”.