El president Aragonès compareixerà demà, dimecres, acompanyat del Govern després de la primera reunió de treball

query_builder   25 maig 2021 19:33

event_note Nota de premsa

El president Aragonès compareixerà demà, dimecres, acompanyat del Govern després de la primera reunió de treball

  • La reunió del Consell Executiu tindrà lloc a les 12.00 hores, i posteriorment, a les 13.00 hores, el cap del Govern farà una breu compareixença informativa a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà demà dimecres, 26 de maig, a les 12.00 hores, la primera reunió del Consell Executiu. En acabar, a les 13.00 hores, el cap del Govern farà una breu compareixença informativa acompanyat dels nous consellers i conselleres, a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat.

Els nous membres del Govern hauran pres possessió en el decurs d’un acte que tindrà lloc demà, a les 10.00 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.


Cobertura informativa

Reunió del Govern: Serà a porta tancada però els mitjans gràfics prèviament acreditats en podran prendre imatges a l’inici.

Donades les limitacions degudes a la Covid-19, les sol·licituds d’acreditació s’atendran per ordre d’arribada fins omplir l’aforament.

Acreditacions: Tant per al mut del Govern com per a la compareixença posterior, caldrà haver-se acreditat prèviament.

Les sol·licituds s’han d’enviar abans de les 8h de demà al matí, mitjançant un correu electrònic a premsa.president@gencat.cat, indicant nom i cognoms, DNI, mitjà i tasca que es desenvolupa. (S’acreditarà per ordre d’arribada de les sol·licituds fins arribar a l’aforament permès).

L’acte també serà retransmès en directe per les webs govern.cat i president.cat, així com per les xarxes socials del Govern i enviada a Collserola i Forta.

Un cop finalitzat l’acte es podrà recuperar de forma íntegra a través de la plataforma Watchity, a la qual es podrà accedir de la manera següent:

Workspace: https://governmitjans.watchity.com

Usuari: presidencia@gencat.cat

Contrassenya: premsa

 

 

 

El president Aragonès compareixerà acompanyat del Govern després de la primera reunió de treball

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà la primera reunió del Consell Executiu. En acabar, farà una breu compareixença informativa acompanyat dels nous consellers i conselleres.

  • 12:00|Primera reunió del nou Govern. Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

    El president de la Generalitat, Pere Aragonès, encapçalarà la primera reunió del nou Consell Executiu.

  • 13:00|Compareixença informativa . Palau de la Generalitat|Barcelona (Barcelonès)

    El cap del Govern farà una breu compareixença informativa acompanyat dels nous consellers i conselleres.