INDÚSTRIA

El conseller Torrent visita demà el congrés Integrated Systems Europe (ISE)

query_builder   31 maig 2021 16:00

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

El conseller Torrent visita demà el congrés Integrated Systems Europe (ISE)

  • El titular d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visitarà les empreses catalanes ubicades al pavelló de la Generalitat a l’esdeveniment i es reunirà amb el director executiu de l’ISE, Mike Blackman

 

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, visitarà demà a la tarda l’Integrated Systems Europe (ISE), considerat el principal esdeveniment del sector de l’audiovisual i els sistemes integrats a Europa. A les 16:00h Torrent visitarà les 20 empreses catalanes ubicades al pavelló d’ACCIÓ (al hall 2 del recinte de la Fira de Barcelona a l’Hospitalet de Llobregat) i mantindrà una trobada amb el director executiu de l’ISE, Mike Blackman.

Des d’aquest 2021 Barcelona és la nova seu permanent de l’Integrated Systems Europe, organitzat per les associacions AVIXA i CEDIA i que fins ara s’havia celebrat a Amsterdam. Enguany serà una edició especial a causa de la situació provocada per la pandèmia amb la previsió de tornar a la normalitat el febrer del 2022. Tindrà lloc demà i dimecres al recinte de Fira de Barcelona – Gran Via a l’Hospitalet de Llobregat i combinarà la presència física amb la virtual.

16:00|El conseller Roger Torrent visita el congrés Integrated Systems Europe (ISE). Pavelló d'ACCIÓ a ISE. Hall 2 del recinte de la Fira de Barcelona (Gran Via. Av. Juan Carlos I)|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, visitarà el congrés Integrated Systems Europe (ISE).