El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, assisteix, juntament amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la presentació dels nous models de bus 100% elèctrics i híbrids de gas natural comprimit que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està incorporant a la seva flota. En la presentació també intervindrà la presidenta de TMB, Rosa Alarcón.

L’acte tindrà lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina (al costat de la plaça d’Espanya), a partir de les 10 hores.

 

També es podrà seguir en directe al lloc web del Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona (https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

10:00|El vicepresident Puigneró assisteix a la presentació dels nous models de bus ecològics de la flota de TMB . Av. de la Reina Maria Cristina ( costat pl. d'Espanya)|Barcelona (Barcelonès)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, assistirà, juntament amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a la presentació dels nous models de bus 100% elèctrics i híbrids de gas natural comprimit que Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) està incorporant a la seva flota.