Viatge inaugural del bus sanitari entre Maresme i Badalona

query_builder   11 juny 2021 13:03

event_note Nota de premsa

Viatge inaugural del bus sanitari entre Maresme i Badalona

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, juntament amb els alcaldes de Teià, Andreu Bosch; el Masnou, Jaume Oliveras; i Alella, Marc Almendro, presentaran dilluns, 14 de juny, a les 12 hores, el nou servei de bus que connectarà els tres municipis amb equipaments sociosanitaris de Badalona.

Després d’uns breus parlaments i una foto de família que tindran lloc davant de la Biblioteca de Teià (c/ Roca Suárez Llanos, 42), les autoritats es desplaçaran a la parada d’origen del bus per realitzar el trajecte fins a Badalona.

 

A l’acte també participaran els representants dels operadors del nou servei de transport per carretera. El conseller delegat de Sagalés, Ramon Sagalés, i el director general de Moventis, Joan Gimenez.

12:00|Viatge inaugural del bus sanitari entre Maresme i Badalona. Biblioteca (c. Roca Suárez Llanos, 42) |Teià (Maresme)

El director de Transports i Mobilitat, David Saldoni, juntament amb els alcaldes de Teià, Andreu Bosch; el Masnou, Jaume Oliveras, i Alella, Marc Almendro, presentaran el nou servei de bus que connecta els tres municipis amb equipaments sociosanitaris de Badalona.