Vic celebrarà el 18 de maig la Festa de les Famílies

query_builder   9 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Vic celebrarà el 18 de maig la Festa de les Famílies

Aquest dimarts la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà les activitats de la festa
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada per la directora dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Neus Orriols, presentarà el proper 13 de maig les activitats de celebració que el Departament ha preparat a la ciutat de Vic amb motiu del Dia Internacional de les Famílies 2008. A l’acte de presentació també hi assistirà el regidor d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, Joan López.
 
La festa, que se celebrarà el 18 de maig a la plaça Major, inclourà jocs i tallers per a tota la família. Enguany la festa vol dedicar una especial atenció a la diversitat familiar i, per això s’ha triat com a lema: “I la teva com és?”.
 
A més de Vic, el Departament d’Acció Social i Ciutadania també ha organitzat activitats a Barcelona, Lleida, Salou, Reus, Deltebre i Girona.

13:00|.Ajuntament de Vic (c. Ciutat, 1)|Vic (Osona)

La secretària de Polítques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presidirà la roda de premsa de presentació del programa de la Festa de les Famílies a Vic. Acompanyarà a la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania la directora dels Serveis Territorials del DASC a Barcelona, Neus Orriols, i el regidor d'Acció Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Vic, Joan López.