ARTESANIA

La Generalitat presentarà dijous la I Biennal d'Artesania Catalana

query_builder   28 juny 2021 17:02

event_note Nota de premsa

ARTESANIA

La Generalitat presentarà dijous la I Biennal d'Artesania Catalana

Presentació de la I Biennal d'Artesania Catalana i de l'exposició Visions of Catalonia. Crafting Art
Presentació de la I Biennal d'Artesania Catalana i de l'exposició Visions of Catalonia. Crafting Art
  • A les 10.30 hores, al Centre d’Artesania Catalunya, el director general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), Jordi Torrades, i la curadora i presidenta de l’Associació de Galeries d'Art de Catalunya (GAC), Mónica Ramon, presentaran aquesta iniciativa que té la voluntat de posicionar i exportar el talent dels artesans i artistes de Catalunya, i potenciar la seva comercialització a nivell internacional

El director general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, Jordi Torrades, acompanyat de la curadora i presidenta de l’Associació de Galeries d'Art de Catalunya (GAC), Mónica Ramon, presentarà el proper dijous 1 de juliol la I Biennal d’Artesania Catalana. Aquesta iniciativa que compta amb la col·laboració del GAC té per objectiu posicionar  i exportar el talent dels artesans i artistes de Catalunya, i potenciar la seva comercialització a nivell internacional.

La presentació, tindrà lloc a les 10.30 hores al Centre d’Artesania Catalunya ( Banys Nous, 11). En aquest marc, el director Jordi Torrades, també explicarà les línies estratègiques que impulsa el Govern per situar l’artesania catalana al món.

Un cop finalitzada, a les 11.00 hores, es realitzarà l’acte inaugural de la Biennal amb un recorregut per l’exposició Visions of Catalonia. Crafting Art, una selecció de 31 artesans i artistes, amb base a Catalunya, que es dediquen a la creació artesana i artística contemporània. La mostra recull peces recents d’art contemporani, on el procés de creació és en si la part important de l’obra d’art i el seu valor final. En el recorregut també estaran presents els 2 curadors de la mostra Rubén Torres i la mateixa  Mónica Ramon, i els artesans i artistes seleccionats.

Els mitjans interessats en assistir a la presentació i recorregut inaugural, poden confirmar la seva assistència a través del correu premsa.emc@gencat.cat

 

10:30|La Generalitat presenta la I Biennal d'Artesania Catalana. Centre d'Artesania Catalunya ( c. Banys Nous, 11)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Comerç i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) del Departament d’Empresa i Treball, Jordi Torrades, acompanyat de la curadora i presidenta de l’Associació de Galeries d'Art de Catalunya (GAC), Mónica Ramon, presentarà la I Biennal d’Artesania Catalana.