El vicepresident Puigneró participa en el lliurament dels Premis Cambra 2021

query_builder   29 juny 2021 15:48

event_note Nota de premsa

El vicepresident Puigneró participa en el lliurament dels Premis Cambra 2021

  • L'acte tindrà lloc demà, 30 de juny, a les 19 hores, al Teatre-Auditori Sant Cugat

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, participarà demà dimecres, 30 de juny, en el lliurament dels Premis Cambra 2021, que organitza anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.

Enguany, l’acte que commemora els 135 anys d’història de la institució, inclou  l’estrena de l’obra de teatre “Històries de la Cambra”.

L’acte tindrà lloc al Teatre-Auditori Sant Cugat, a les 19 hores.

Nota: Durant la representació de l’obra de teatre no es podran fer fotografies, ni estarà permès aixecar-se dels seients, això només serà possible durant el lliurament dels Premis. Per motius d’aforament, els mitjans que vulguin cobrir l’acte, s’hauran d’acreditar prèviament per poder accedir-hi enviant un correu a  comunicacio@cambraterrassa.org

19:00|El vicepresident Puigneró participa en el lliurament dels Premis Cambra 2021. Teatre-Auditori Sant Cugat (av. del Pla del Vinyet, 48)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, participarà en el lliurament dels Premis Cambra 2021, que organitza anualment la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa.