Girona celebrarà el 17 de maig la Festa de les Famílies

query_builder   9 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Girona celebrarà el 17 de maig la Festa de les Famílies

Aquest dimarts la secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, presentarà les activitats de la festa
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, acompanyada pel director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania, Josep Viñas, presentarà el proper 13 de maig les activitats de celebració que el Departament ha preparat a la demarcació de Girona amb motiu del Dia Internacional de les Famílies 2008.
 
La festa, que inclourà jocs i tallers per a tota la família, es celebrarà el 17 de maig a la ciutat de Girona, a la plaça Salvador Espriu. Enguany la festa vol dedicar una especial atenció a la diversitat familiar i, per això s’ha triat com a lema: “I la teva com és?”.
 
A més de Girona, el Departament d’Acció Social i Ciutadania també organitzarà activitats a Barcelona, Lleida, Salou, Reus, Deltebre i Vic.

10:30|.Delegació del Govern a Girona (Gran Via de Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, oferirà una roda de premsa per presentar el programa de la Festa de les Famílies a Girona.