Al matí, la consellera visitarà l'Ajuntament de la capital osonenca on serà rebuda per l'alcaldessa, Anna Erra

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà demà divendres 9 de juliol, la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) per conèixer la institució i inaugurar, a les 12.20h, les noves instal·lacions del Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Gestió Ambiental i Alimentària (BETA), ubicades a l’edifici de Can Baumann mentre que a la tarda, a les 17 h, la consellera inaugurarà la nova seu Vic Sud de la Universitat.

En els dos casos, la consellera estarà acompanyada pel rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños; i la presidenta de la Fundació Universitària Balmes (FUB) i alcaldessa de Vic, Anna Erra. Per part del departament de Recerca i Universitats, també hi assistiran Victòria Girona, directora general d’Universitats, i Josep Ribas Seix, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.  

Abans, a les 9h del matí, l’alcaldessa Erra rebrà la consellera en la visita prèvia a l’Ajuntament de Vic, on signarà en el llibre d’honor del consistori.

La consellera Geis visita la UVic-UCC

La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà la Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) per conèixer la institució i inaugurar les noves instal·lacions del Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Gestió Ambiental i Alimentària (BETA). A la tarda, la consellera inaugurarà la nova seu Vic Sud de la Universitat. Abans, al matí, l’alcaldessa Erra rebrà la consellera en la visita prèvia a l’Ajuntament de Vic, on signarà en el llibre d’honor del consistori.

  • 09:00|Visita a l'Ajuntament de Vic. Ajuntament de Vic. Carrer de la Ciutat, 1|Vic (Osona)

    La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà l’Ajuntament de Vic on serà rebuda per l’alcaldessa, Anna Erra.

  • 12:20|Visita i inauguració de les noves instal·lacions del Centre BETA de la UVic-UCC. CT BETA, edifici Can Baumann ( ctra. de Roda 70)|Vic (Osona)

    La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà i inaugurarà les noves instal·lacions del Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Gestió Ambiental i Alimentària (BETA) de la UVic-UCC. La consellera estarà acompanyada pel rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, i la presidenta de la Fundació Universitària Balmes (FUB) i alcaldessa de Vic, Anna Erra. Per part del departament de Recerca i Universitats, també hi assistiran Victòria Girona, directora general d’Universitats, i Josep Ribas Seix, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.

  • 17:00|Visita a la nova seu Vic Sud de la UVic-UCC. Seu Vic Sud de la UVic-UCC ( pg. de la Generalitat, 48)|Vic (Osona)

    La consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, visitarà la nova seu Vic Sud de la UVic-UCC. La consellera estarà acompanyada pel rector de la UVic-UCC, Josep Eladi Baños, i la presidenta de la Fundació Universitària Balmes (FUB) i alcaldessa de Vic, Anna Erra. Per part del departament de Recerca i Universitats, també hi assistiran Victòria Girona, directora general d’Universitats, i Josep Ribas Seix, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya. La delegada del Govern a la Catalunya Central, Rosa Vestit, també assistirà a l'acte.