El conseller Argimon es reuneix amb el ministre de Salut d'Andorra

query_builder   8 juliol 2021 20:59

event_note Nota de premsa

El conseller Argimon es reuneix amb el ministre de Salut d'Andorra

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, començarà demà divendres, 9 de juliol, a la tarda una visita institucional a La Seu d’Urgell, que durarà fins dissabte.
La primera visita serà a les 16.30h a l’Ajuntament de la localitat urgellenca, on signarà el llibre d'honor i a partir de les 17h mantindrà una reunió amb el ministre de Salut del Govern d’Andorra, Joan Martinez Benazet.

En acabar la reunió, aproximadament a les 17:45h, el Conseller farà una atenció presencial a mitjans a la sala Junta de Govern de l’ajuntament de La Seu d’Urgell.

Posteriorment, la visita continuarà amb una reunió al Bisbat de La Seu d’Urgell amb l’arquebisbe Joan-Enric Vives.

17:45|El conseller Argimon es reuneix amb el ministre de Salut d'Andorra. Ajuntament de La Seu d'Urgell (pl. dels Oms, 1)|La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, començarà demà a la tarda una visita institucional a La Seu d’Urgell, que durarà fins dissabte.  La primera visita serà a les 16.30h a l’Ajuntament de la localitat urgellenca, on signarà el llibre d'honor i a partir de les 17h mantindrà una reunió amb el ministre de Salut del Govern d’Andorra, Joan Martinez Benazet.  En acabar la reunió, aproximadament a les 17:45h, el Conseller farà una atenció presencial a mitjans a la sala Junta de Govern de l’ajuntament de La Seu d’Urgell. Posteriorment, la visita continuarà amb una reunió al Bisbat de La Seu d’Urgell amb l’arquebisbe Joan-Enric Vives. El delegat territorial del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Ricard Pérez, acompanyarà el conseller.