Presentació de l'International Mobility Congress

query_builder   14 juliol 2021 13:00

event_note Nota de premsa

Presentació de l'International Mobility Congress

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, juntament amb l’alcaldessa de Sitges i presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Aurora Carbonell, i el director del congrés, Joan Serra, presentaran l’International Mobility Congress (IMC). El congrés, d’abast internacional que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre a Sitges, tractarà els reptes de la nova mobilitat en l’àmbit local, i està coorganitzat per entitats i empreses operadores de transport públic a Catalunya.

La presentació tindrà lloc demà, dijous 15 de juliol, a les 10.30 hores al Col·legi de periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal, Barcelona). En acabar els parlaments, s’atendrà els mitjans de comunicació que ho desitgin. La roda de premsa també es podrà seguir en streaming. Per qualsevol dubte, contactar amb press@imcmobilitycongress.com.

En aquesta roda de premsa també hi seran presents representants de les entitats i empreses que també formen part del comitè organitzador de l’IMC:

Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona - Diputació de Barcelona- Federació de Municipis de Catalunya (FMC) - Associació de Municipis de Catalunya (ACM)- Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) - Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) - Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

10:30|Presentació de l'International Mobility Congress. Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, principal)|Barcelona (Barcelonès)

El secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, l’alcaldessa de Sitges i presidenta de l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), Aurora Carbonell, i el director del congrés, Joan Serra, presentaran l’International Mobility Congress (IMC).